Skotland Foto Dyr

Fugle, dyr og planter m.m. som jeg mødte på min fantastiske  1½ måned lange vandring/cykling gennem hele Skotland i sommeren 2002.

I dette fotoalbum har jeg samlet en mængde fotografier af de fugle og dyr, som jeg mødte på min 1½ måneders lange tur genne hele Skotland. 

Sammen med fotoet, er der en ledsagende tekst, som beskriver fuglens/dyrets egenskaber, levevis m.m.
Tillige hermed, fortæller jeg historien omkring mødet med dyret, oplevelsen og andre ting med relation til emnet og billedet.

Sidst i fotoalbummets billeder, ses alternative fotos af et dyr, som måske "får" smilet frem, når du ser billedet og læser den tilhørende tekst.

Man skal bare klikke på billedet, så bliver det forstørret og teksten kan læses.
Ligeledes egner naturbilleder sig godt til begrebet "slideshow". Så klik på feltet "slideshow" og se f.eks. de billeder med sulernes flyving og jagt/dyk, så kan man næsten fornemme sulens dyk ned i havet - flot synes jeg.

Læs evt. også de beretninger, som er uddrag af min rejsebeskrivelse fra turen igennem Skotland i sommeren 2002. Turen varede i 1½ måned og strakte sig over hele Skotland, fra Hebriderne langt ude vestpå til Skyeøen og over Skotlands "mainland" op langs vestkysten og til det nordvestlige og nordøstlige Skotland, inden jeg tilbragte ca. 10 dage på flere Orkneyøer.
Klik på de menupunkter, som er benævn f.eks. Skye Foto 1 o.s.v.

Her er også indsat nogle links til naturhjemmesider i Skotland og her i Danmark.

Siden her vil af og til blive redigeret med nye tekster og historier og fotos af fugle og dyr...så vend bare tilbage en anden gang.

http://www.arthurgrosset.com/europebirds/european%20bird%20index.html


http://www.swt.org.uk/

http://www.rspb.org.uk/scotland/birdwatching_Scotland/index.asp

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE