TOMMY´S HJEMMESIDER - KLIK IND

Velkommen! Skriv en hilsen!

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen til mig her i gæstebogen, ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto eller andet ved din hilsen. Se evt. også undersiden med kontaktoplysninger.

Skrevet af Per B. Nielsen, d. 16-06-2011

Hej Dalnæs
Så stødte jeg igen på din Hjemmeside, ganske flot. Men her kunne jeg tænke mig ,at vide om du kender noget til histori, omkring 3. Kampvogn, og hvor det eventuelt findes. Jeg var med til at lave en del materiale, dengang jeg kom til FAFR i 1969.
Send mig meget gerne en mail.
Hilsen Per B. Nielsen Kører 1.deling 1. Vogn

E-mail:

@gmail.com

perboelt

Skrevet af Gorm, d. 31-05-2011

Det er en flot hjemmeside du har lavet her.

Skrevet af Mathias, d. 23-04-2011

Hej Tommy. Kanon side du har fået lavet. Godt at nogle samler så meget viden ét sted. :-)

Skrevet af Jesper Berling, d. 29-03-2011

Hey Tommy
En helt igennem flot og gennemarbejdet hjemmeside, med fantastiske oplysninger, skrevet på en levende måde ! Da vi skulle på vores første lange tur til Skotland blev "din side" flittigt brugt. Nu kender vi mange der bruger den ! Vi er nu blevet "faste" Skotlands rejsende", og vi kommer nu flere "faste" steder. Bla er vi blevet gode venner med Lotte Glob. Nyder hendes kunst i den vildt smukke og barske natur. Nyder som dig de lange vandre ture.
Vi takker igen for dit store arbejde med hjemmesiden !
MVH
Jesper

E-mail:

jesper-b

@ofir.dk

Skrevet af Nina, d. 28-02-2011

Det er en flot hjemmeside du har lavet her

Skrevet af Torben Back Sørensen, d. 11-02-2011

Hej Thomas,

Jeg kan simpelthen ikke huske hvordan jeg fandt frem til din hjemmeside, men det har muligvis været i min ”surfing” ang. informationer om Orkney. Jeg er ved at planlægge en tur dertil og har utrolig megen glæde og stort udbytte af at læse dine rejsebeskrivelser. Du har ligesom jeg kan jeg se, et specielt forhold til Skotland. Historiske steder, whisky og fugle er det som det kommer til at dreje sig om på denne tur.
Imponerende og omfangsrig hjemmeside må jeg sige. Meget flot.

Bedste hilsner,
Torben Back Sørensen

E-mail:

@post6.tele.dk

tbs

Skrevet af Thomas, d. 06-02-2011

Det er nogle fine malerier du laver

Skrevet af Alf R. Ludvigsen, d. 02-02-2011

Utrolig fint oppslagsverk. Søker info etter min fars utenriksfart i tiden 1946 - 1960. Stå på videre du. Hilsen Alf R., Finnsnes, Norge

Skrevet af Odd Flotre, d. 28-01-2011

Dine fortellinger om vores historie er fantastisk. Jeg og min samboer bor på Gran Canaria under vintertiden. Jeg har fundet nytt kildemateriale om bl.a. picterne. Og at Picterkongene og deres Nobles ikke blev dræbt på SCONE, som engelsk historie sier, men at de kom seg over til kysten av Norge. Jeg har skrevet en bog om dette, der jeg også har dokumenteret at det berømte Jomsvikingslaget, mellom Danmark og Norge stod et helt andet sted end hva de mange "historikerne" har fundet ud. Bogen heder : Jomsvikingslaget i oppklarende lys. Internet: haugenbok.no beskriver og selger bogen.
Bogen har bare positive tilbagemeldinger fra lærere, skolestudenter, biblioteker og historikere.
Mange synes at det er fint at bogen har mange bilder, - og at den er illustreret fra "vikingtiden".
Jeg legger ved et bilde som viser vores enkle rengjøringsmetoder på Gran Canaria

E-mail:

odd.flotre

@c2i.net

Skrevet af Volker, d. 24-01-2011

Hallo,
super Homepage.Ich war auf suche und kam auf Ihrer Seite.Ich schaute mich um und mir hat es gefallen.So wenn ich schon schaue dann lasse ich auch einen Lieben Gruß da.

E-mail:

vo-lange

@web.de

Skrevet af Jan Larsen, d. 09-01-2011

Hej Tommy

Det var for mig meget spændende læsning på din hjemmeside. Jeg søgte på Centurion, da din historie kom frem.

Jeg har n æsten den samme omkring forsvaret. Jeg kom bare ind lidt senere. Jeg startede i Oksbøl på Hærens kampskole konstabelsskole i 1975. som "barnesoldat, 17 år gammel." Efter de første 3 mdr. fandt man ud af at der manglede Centurion kører og jeg blev derfor udtaget til dette,selv om jeg manglede 6 mdr i at kunne få lastbil kørekort, Efter uddannelsen kom jeg til Falsterske fodregiment i Vordingborg, det var netop da man byggede det nye garageanlæg på Kulsbjerg. Man valgte derfor kortefter i 1976 at overføre KVG Eskadronen fra Næstved til Vordingborg. Jeg og 4 andre kom dog til Bjærgningssektionen som var fysisk placeret i Vordingbor allerede i 1975. Jeg gjorde tjeneste på Centurion fra 1975 og til 1983 hvor jeg var Sergent og tilknyttet Bjærgningssektionen som kommandør på Kampvognsdozeren, Jeg har dog også været i Eskadronen i et par år. I 1990 blev Falsteske Fodregiments bataljon nedlagt og vi blev sammenlagt med Danske Livregiment. Efter min hjemsendelse i 1983 har jeg været genindkaldt 6 gange kun med det formål at være på Centurion Kampvognen, sidste gang i 1992. Jeg er idag bosat, ja du tror det er løgn men jeg bor i Oksbøl, vi er ved at lave et museum omkring Dansk panser og der er jeg frivillig på en centurion Bjærgningsvogn, men vi har også 2-3 Centurion kampvogne, min kører han er 72 år og han kørte Centurion i 1958, og han kan stadig, vi kører hvert år til et arrangemnet der hedder åben hede og foregår på Kallsesmærsk hede hvor vi skyder med skarpt og hygger os. så hvis du har interesse, kan du bare kontakte mig på mail.
Det var lidt historie herfra MVH Jan Larsen

E-mail:

dureston

@pc.dk

Skrevet af Niels Semlov, d. 05-01-2011

Hej igen.

Jeg skriver til dig igen, da jeg ikke har haft held til at få fat i den omtalte film, som handler om attentatet på Heydrich i Prag. Jeg har fundet adskillige firmaer ude på nettet, som sælger filmen som DVD (eller video), men jeg er ikke sikker på at få den med danske undertekster. Den engelske titel er "Operation Daybreak" (amer. film fra 1975) med Timothy Bottoms i hovedrollen), mens den danske titel er "Nazi-bødlen" (havde biografpremiere i Danmark i 1976). Hvis du kan hjælpe mig, Tommy, vil jeg være meget glad.

Venlig hilsen
Niels Semlov

E-mail:

semlov

@mail.dk

Skrevet af Karin Wonsyld og Vagn KJærsgaard, d. 21-12-2010

Hej
så kommer jeg lige forbi og ser din smukke side og ønsker dig en glædelig jul samt et godt nytår
kunne godt undvære alt den sne
Hilsen Karin

Skrevet af Niels Semlov, d. 14-12-2010

Hej.

Jeg kom ved et tilfælde ind på din hjemmeside, idet jeg ledte efter en spillefilm, der skildrer de begivenheder, der førte til likvideringen af Reinhard Heydrich under 2. Verdenskrig. Filmens titel er "Operation Daybreak", og den er lavet i 1975 (premiere i Danmark 30. sept. 1976). Jeg læste for mere end 30 år siden den dokumentarisk/historiske roman af den engelske forfatter Alan Burgess "Seven men at daybreak" (på dansk blev titlen "Syv mænd ved daggry" - Schønbergs Forlag 1968). Den gjorde et fantastisk indtryk på mig - især på grund af det store personlige mod, disse tjekkiske modstandsfolk udviste. Samtidig blev jeg også meget forelsket i byen Prag, idet forfatteren giver en vidunderlig skildring af et forår i byen midt under den tyske besættelse. Jeg lovede dengang mig selv, at hvis jeg nogensinde fik chancen, ville jeg besøge Prag. Det gjorde jeg så sammen med min kone i 2001 og igen 3-4 år efter. Jeg besøgte naturligvis begge gange kirkens krypt, hvor de syv modstandsfolk døde. Ligesom dig er jeg meget interesseret i 2. Verdenskrig og har læst en del litteratur om emnet. Jeg prøver at få vores lokale biografejer til at vise filmen i dét, vi kalder SENIORBIO (særlige forestillinger for efterlønnere og pensionister). Jeg er fra 1948 og gik på efterløn i april i år.
Flot hjemmeside du har!
Venlig hilsen
Niels Semlov

E-mail:

semlov

@mail.dk

Skrevet af Aase Tang Toft, d. 12-12-2010

Hej!
Min kære samlever kender og spiller efter gehør nogle skotske valse, han mener det er: faundry bar band, der spiller og hedder on the road. De er spillet på en festival omkring 1990 enten i Skanderborg eller Silkeborg. Er det noget du kan hjælpe mig med at finde. Vi vil nemlig gerne finde noder dertil.
Med venlig hilsen Aase tang Toft

E-mail:

30.06

@webspeed.dk

Nyeste kommentarer

03.03 | 11:48

hej morfar, det er Nicolai. Fed hjemmesid...